skip to Main Content
Boek “The No Dreadlock Story”

Boek “The No Dreadlock Story”

Boek “The No Dreadlock Story; Blues and People” for Charity

Op 11 juni van dit jaar schreef ik het volgende verhaal op mijn blog: “Je bent fotograaf en het liefste wat je doet is fotograferen. Niet meer dan logisch. Je neemt als fotograaf vaak niet de tijd om vrij werk te maken. Portretten zoals ik dat wil. De wens was om een keer een expositie te houden of een fotoboek uit te brengen met portretten . Portretten met een bepaald thema en met een verhaal. Portretten van bijzondere , excentrieke mensen die het leven kleur geven. Waar kun je dan beter zijn dan op het Ribs n Blues festival. Daar lopen mensen met vetkuiven, tattoo’s jong en oud. Dus we gaan dit Pinksterweekend portretten maken op het festival. Het eerste portret van een bijzonder persoon is inmiddels gemaakt. William Benitez mijn oude schoolvriend. William is een actie begonnen geld in te zamelen voor het Avl foundation Zijn vrouw is 2 jaar geleden overleden aan kanker. William heeft 15 jaar geleden dreadlocks gekregen van Mieke zijn vrouw. Hij was erg gehecht aan zijn manen en Mieke ook maar om een periode af te sluiten en iets te doen voor het fonds heeft William besloten zijn handelsmerk af te knippen en hier geld mee in te zamelen. Hij is de eerste persoon die in mijn boek komt. En om een steentje bij te dragen mede omdat mijn vader en mijn schoonmoeder ook aan deze ziekte zijn overleden heb ik besloten de opbrengst van het boek te schenken aan William. Misschien verkoop ik een boek of misschien wel helemaal niets, ik wil het in ieder geval geprobeerd hebben”.

Ik heb mijn woord gehouden en het boek gaat er komen. Een boek met 90 pagina’s met meer dan 45 portretten van kleurrijke bezoekers plus een sfeerimpressie van het mooiste en grootste gratis bluesfestival van Europa het Ribs ’n Blues festival.  Op dit festival traden ondermeer De Dijk, Five horse Johnson Mel C en JoolsHolland  op. Mel C ( Spice Girls ) heeft zelfs de tijd genomen om op het portret te gaan. Het boek kost 19,95 en de gehele opbrengst gaat naar het AVL foundation.  Het streefbedrag was 7000,= en staat op het moment van schrijven op 6830,= euro. Ik zeg we gaan voor een getal met 5 cijfers. Het ligt inmiddels bij de drukker en wordt op zaterdagavond 29 november gepresenteerd bij de Gouverneur in Raalte. Op deze avond wordt een inzamelingsactie gehouden om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Het boek is daar een onderdeel van.  Op deze site kun je de verdere ontwikkelingen volgen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn zaterdagavond 29 november aanwezig te zijn en wil je wel een boek bestellen kan dat uiteraard. Mail mij je gegevens en je krijgt een boek toegestuurd. Info@stefankemper.nl

Er zijn een hele hoop mensen/ ondernemers die dit boek mogelijk hebben gemaakt. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk bedanken De ondernemers staan op deze site vermeld. Een wil ik er wel noemen nl. Rene te Wierik van Bewegers.nl . Hij is weken lang bestand geweest tegen mijn gezeur en bezig geweest het boek in z’n vorm te gieten.

Maak van de benefietavond een groot succes en zegt het voort !BLUES album

 

Back To Top