Speel jezelf in de kijker met
Fotoworkshop Kemper/Temmink

 

RAALTE – Als je een spiegelreflexcamera in je bezit hebt, is dat een geweldige aanwinst, maar benut je wel alle mogelijkheden van het fantastische speeltje? Waarschijnlijk moeten de meeste hobbyfotografen schoorvoetend toegeven dat de camera hen de baas is. Wil je zelf weer ‘in control’ zijn? Meld je dan aan voor de workshop van de professionele fotografen Stefan Kemper en Henny Temmink uit Raalte.

 

De workshop wordt op zaterdag 18 juni gehouden aan de Boeierstraat 10 in Raalte. Iedereen met een spiegelreflexcamera die meer wil dan fotograferen op de automatische stand wordt van harte uitgenodigd. In één dag komen verschillende zaken aan bod, zoals het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera- en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven, flitsen en tips en trucs. “In de ochtend komt de theorie aan bod en ’s middags gaan we samen met de deelnemers het veld in”, vertellen Kemper en Temmink die aangeven dat er ook een model aanwezig is voor de portretfotografie.

Dat het een boeiende dag is, kunnen de deelnemers van de vorige reeks workshops uit 2015 bevestigen. “Zij geven aan het uniek te vinden dat ze in slechts één dag hun hobby naar een hoger niveau hebben getild. En dat het een mooie combinatie is van kennis, praktijkervaring en gezelligheid”, aldus de Raalter fotografen die samen kunnen bogen op meer dan vijftig jaar ervaring in ‘het wereldje’.

De workshop gaat van start met minimaal zes en maximaal tien deelnemers om iedereen de maximale persoonlijke aandacht te kunnen geven. De kosten voor de workshop inclusief lunch zijn € 99,-. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Stefan Kemper: info@stefankemper.nl of te bellen met 06 2314 0699. Overigens zijn Kemper en Temmink ook bezig met de voorbereiding van een cursus Photoshop, belangstellenden kunnen ook even een mail sturen naar bovengenoemd mailadres.