skip to Main Content
Interieurfotografie Robby’s Snacks

Interieurfotografie Robby’s Snacks

Interieurfotografie Robby’s Snacks 

Een tijdje geleden hebben wij de interieurfotografie verzorgd voor Robby’s Snacks. Ze zijn  flink uit hun jasje gegroeid dus werd het tijd de ruimte weer eens modern aan te kleden. Verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie hiervan zijn Harkema Interieurbouw  en Hans Kodden .

Even een paar regels van hun eigen site om een indruk te krijgen dan je bij Robby aan het goede adres bent

Klaar voor de toekomst!

In februari 2017 is de zaak verbouwd en is onze oppervlakte verdubbeld.  Onze menulijst is uitgebreid met rustiek belegd brood, maaltijd-salades en schepijs. We werken in een open keuken, zodat u onze bereidingswijze kunt volgen. Er komen veel producten uit eigen keuken!

“Even naar Robby”

“Haal maar even een patatje.” Iedere ouder in Nederland heeft het wel eens tegen zijn kind(eren) geroepen. In Raalte doen ze het net even anders. Daar zeggen de ouders: “Ga maar even naar Robby.” Robby staat in dit geval dus voor Robby’s Snacks. Een cafetaria dat bekend staat om de lage drempel en persoonlijke aandacht voor alle leeftijdsgroepen. Je kunt altijd rekenen op een gastvrij onthaal. En als ouders word je blij van de zorg die wordt besteed aan de kwaliteit van de producten. Niet voor niets is Robby’s Snacks al sinds 1993 een begrip in Raalte en omgeving.

Uit eigen keuken

In snackland mag je Robby’s Snacks gerust bestempelen als een vreemde eend in de bijt. Dat is helemaal niet erg. Sterker nog: het is een compliment aan eigenaren Robby en Marita Harleman. Ze durven het namelijk aan om in zee te gaan met diverse lokale en regionale vakspecialisten en een aanzienlijk deel van het assortiment in eigen keuken te bereiden. De extra tijd en energie betaalt zich uit, want er zijn vele gasten die kilometers omrijden voor de kwaliteit van bijvoorbeeld een kipschnitzel, beefburger, saté of shoarma uit eigen keuken.

 

 

interieurfotografie Robby’s snacks Raalte

 Interieur en Exterieur Raalte Stefan Kemper Fotografie uit Raalte bij Zwolle  is gespecialiseerd in interieurfotografie en exterieurfotografie. De interieurfotograaf beschikt over de juiste apparatuur. Van groothoekobjectieven tot professionele locatieverlichting. Professionele huizenfotografie is in deze tijd een niet te onderschatten belangrijke tak van fotografie. Internet is tegenwoordig een grote etalage.De potentionele huizenkopers oriënteren zich via Funda . Het is daarom van belang dat de presentatie van een huis er professioneel en verzorgd uitziet. Stefan Kemper beschikt over de juiste  kennis om een huis, exterieur of interieur er op een zo goed mogelijke manier te laten uitzien . Het werkgebied is door heel Nederland. Uw presentatie van een huis voor de verkoop maar ook uw bedrijfspand of detailhandel geeft vertrouwen bij de klant. Exterieurfotograaf, Interieurfotograaf, Woningfotograaf  Stefan Kemper verzorgt de fotografie voor diverse makelaars en opdrachtgevers zoals Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën in Lemelerveld, Ongewoon reclamebureau in Deventer en Multilight in Heino. De Bagatelle , Knock knock , Librije’s Hotel in Zwolle , de Zwaan in Raalte , Van den Berg beton Bij de oplevering van een bedrijf of detailhandel is het interieur blinkend schoon, zonder krasjes etc. dan is het natuurlijk de uitgelezen kans dit op een professionele manier vast te leggen en u op deze manier te presenteren.

 

 

Back To Top