skip to Main Content
Workshop Fotograferen

Workshop fotograferen

Stefan Kemper en Henny Temmink starten met een nieuwe workshop.
Na een reeks zeer succesvolle workshops in het voorjaar van 2014 hebben Stefan Kemper en Henny Temmink besloten ook dit jaar een of meerdere workshops te plannen. De eerste workshop vindt plaats op zaterdag 25 april.
De workshop is bedoelt voor mensen die een spiegelreflexcamera hebben en meer willen dan fotograferen op de automatische stand. Tijdens deze workshop wordt in een ontspannen sfeer uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera. Aan bod komen het werken met sluitertijd en beweging, diafragma en scherpte, camera- en menukennis, belichting, gebruik van verschillende objectieven, flitsen binnen en buiten en verder nog allerlei tips en trucs.
‘s Middags gaan we de theorie onder leiding van beide fotografen op locatie in de praktijk brengen.
Er is een model aanwezig, waardoor ook de portretfotografie ruimschoots aan bod komt.
De workshop is uniek omdat je in één dag je hobby op een hoger niveau brengt met behulp van theorie en praktijk onder persoonlijke begeleiding van 2 fotografen met een schat aan ervaring.

De workshop gaat van start met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers, zodat iedereen de gewenste aandacht krijgt met ruimte voor persoonlijke vragen en specifieke wensen.

De kosten voor een hele dag inclusief lunch zijn €99,= incl. btw.

Dus heb je het idee dat je niet alles uit de camera haalt wat erin zit en dat de camera de baas over u is, meld je dan aan via info@stefankemper.nl of 06-23140699

IMG_17701598014_339683649505634_958159740_o

Back To Top