Een tijdje geleden hebben we de bedrijfsfotografie verzorgt voor ToroLED.

ToroLED is een bedrijf uit Raalte dat ieder verlichtingsprobleem kan oplossen. Of het nu gaat om een kantoor, een winkel, showroom, werkplaats of magazijn; je kunt er zeker van zijn dat de werkplek nadien mooier en beter is verlicht” aldus eigenaar Wigand Dijkstra.” ToroLED is mijn manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Ik kan mijn visie op duurzaamheid etaleren en laten zien waar ik als ondernemer voor sta” aldus de bevlogen ondernemer.

Een klant van ToroLED zegt ” Ze hebben ons voorzien van deskundig advies via een professioneel lichtplan voor een aantal showrooms. Voor ons was goed inzichtelijk wat de terugverdientijd was en voor welke kwaliteit verlichting we moesten kiezen.

ToroLED vroeg mij de projecten op een goede manier in kaart te brengen. De foto’s zijn onder andere gebruikt voor een brochure om potentieel klanten duidelijk te kunnen laten zien wat de mogelijkheden van LED verlichting zijn.

In 2 dagen zijn we door Noord Nederland gecrosst om alles te vast te leggen. Dit heeft uiteindelijk een 69 pagina’s tellend boekwerk opgeleverd. In het boekwerk wordt op een duidelijke manier uitgelegd wat de vraag van de klant was en hoe dit uiteindelijk is opgelost.

Waarom LED ?

Tenslotte waarom zou je overstappen op LED verlichting ?

Langere levensduur- De levensduur is 50000 uren. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 keer langer dan halogeen en 5-10 keer langer dan TL-lampen

Energiebesparing- Led levert een besparing van energieverbruik  van meer dan 50%

Verlichting met een groen karakter– Led is de groenste verlichtingsbron. Naast de lagere energiebesparing produceren LED-lampen geen hitte waardoor de airco minder hard hoeft te draaien. En: geen giftige stoffen en schadelijke straling. Met LED lever je dus een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een prettige lichtbeleving- Steeds vaker gaan we naar LED-oplossingen met een witte lichtkleur die het daglicht benadert. Dit geeft een frisse en prettige lichtbeleving waardoor we beter presteerden het gevoel van welzijnwordt verhoogt.

Dit alles en veel meer informatie is te vinden op de website van ToroLED. Op de site is ook de brochure te downloaden.