Stefan Kemper

Woning
presentatie

Expert in 360 graden fotografie

In te schakelen door makelaar en particulier

Als je jouw woning gaat verkopen, sta je voor de keuze: regel je alles zelf of schakel je een makelaar in? Wat de keuze ook wordt, met 360 graden fotografie maak je de woningpresentatie echt af!

Zeg nu zelf: een paar foto’s maken met een mobieltje gaat natuurlijk lekker snel, maar is dat de kwaliteit die je wilt uitstralen? 360 graden fotograaf Stefan Kemper zorgt er wél voor dat het er gelikt uit ziet. Je krijgt dan namelijk een veel beter beeld hoe de diverse ruimtes zijn ingedeeld. En nog belangrijker: je stijgt met stip in de virtuele etalage die Funda heet.

Ga maar bij jezelf na hoe je naar een aangeboden woning kijkt. Natuurlijk neem je de beschrijving en bouwtechnische informatie in je op, maar het zijn de foto’s die er voor zorgen dat je verliefd wordt op een woning.

Los van de kwaliteit staat de woningfotograaf uit Raalte vooral bekend om zijn flexibiliteit, dat hij ruim de tijd neemt en ontspannen te werk gaat. Schakel je Stefan in, dan krijg je de beschikking over een ruime hoeveelheid foto’s incl. 360 graden foto’s en een filmpje. Indien gewenst kan ook de drone worden ingezet.